Amateurtuinders

Voor Amateurtuinders (volkstuinders)

Natuurlijk tuinieren

HortiServices (Andrea Disco) levert professionele biologische bestrijders aan amateurtuinders van een volkstuinvereniging. Dus ook voor amateurtuinders is het nu mogelijk om sluipwespen en roofmijten tegen ongedierte in te zetten, net zoals in de professionele glastuinbouw gebeurt! Biologische bestrijding sluit naadloos aan op Natuurlijk Tuinieren!

Foto’s (c) Biobest

Dankzij haar ervaringen in de professionele glastuinbouw, is Andrea er in geslaagd exclusieve afspraken te maken met een leverancier van professionele biologische bestrijders.  Daardoor kan zij, als enige, deze insecten/mijten tegen een betaalbaar tarief in kleinverpakking leveren. Bestellingen lopen altijd via een volkstuinvereniging!

Volkstuinverenigingen

Via info@HortiServices.nl kunnen volkstuinverenigingen, tegen een kleine vergoeding, een presentatie aanvragen, waarin Andrea de werking en de mogelijkheden van biologische bestrijding in een volkstuinkas uitlegt. Ook kunnen volkstuinverenigingen via bovengenoemd e-mailadres kosteloos een artikel over dit onderwerp aanvragen en verspreiden onder hun leden.